21/12/2010

Mountainbike i Da Lat

Efter några dagar i kalla Da Lat (ca 15 grader) börjar jag verkligen sakna värmen. Så jag undrar lite hur det kommer bli att komma hem till minusgrader och snö nästa år.. Men i morgon åker vi tillbaks till solen och havet igen :)

Igår tvingade Martin iväg mig på en mountainbiketur i bergen. Sjukt jävla jobbigt. Min kondition är inte direkt på topp så att cykla upp och ner för ett berg i fyra timmar dödade nästan mina stackars ben.

Martin (och så  jag där bakom)

Jag ser betydligt gladare ut än jag kände mig..

Tog en paus från cyklingen i Valley of Love. Fint och mysigt ställe med fin pagoda och massa blommor och så. Massor av häftiga buskar som såg ut som drakar fanns det med.

Sen cyklade vi vidare uppför en tre kilometer lång uppförsbacke. På något lustigt sätt lyckades jag cykla hela vägen (hälften av deltagarna gick upp med cyklarna). När vi kommit upp och stannade så var jag så slut i benen att jag knappt kunde stå upp..

Sen cyklade vi vidare till “Crazy house” och det var verkligen galet. Kändes lite som ett psykadeliskt bumbibjörnshus.

Det var lustiga trappor och broar huller och buller överallt, format som ett jättestort och jättesjukt trädhus.

Martin ser sur ut på en bro, säkert för att jag gnällde över nåt. Typ att han inte såg tillräckligt glad ut.

I “huset” finns det massor av rum, alla har ett konstigt stort djur av trä och inget rum är fyrkantigt eller runt. Det här är “Tiger room”.

Krabba!

Sen cyklade vi tillbaks till Da Lat där vi åt vanlig enkelt äcklig vietnamesisk mat.

Leave a Reply