23/12/2010

Nha Trang!

Igår tog vi bussen till Nha Trang. Ganska sjuk upplevelse, vi åkte genom landsbygden i bergen och vägarna var helt galna. På vissa ställen var det stup rakt ner bredvid vägen, och på ett ställe var de tvugna att bygga en väg åt oss för att vi skulle komma fram.. Killen på bilden nedan bär för övrigt en levande gris i en säck på axeln.

Bussen var också ganska knäpp, utifrån såg den ut som en vanlig buss men inuti var det ca 20 fåtöljsängar i stället för vanliga säten. Mycket bekväm åktur, särskilt med det häftiga landskapet utanför. Mängder med stora vattenfall exempelvis.

I natt sov vi på ett skithotell (bortsett från takterassen som var fantastisk), och idag checkade vi in på Novotel hotel. Vi skulle kunna bo 25 nätter på hotellet vi bodde på i natt för samma pris som två nätter här. Men det är sjukt värt, kommer gråta när vi checkar ut härifrån på juldagen..

Utsikt över Nha Trang från vår balkong.

Leave a Reply