29/12/2010

Jul!

Vi hade en väldigt lugn och behaglig julafton. Dagen tillbringade vi ute i solen, och på kvällen åt vi julbuffé på hotellet. Det fanns olika sorters julmat från hela världen där, bland annat christmas turkey. Galet gott.

Förmiddagsdrinkar på mysig uteservering.

Bada och så

Äta ost på balkongen.

Har inte så mycket bilder från julhelgen och de senaste dagarna, men där var några i alla fall. Vi har varit i Nha Trang i en vecka nu och planerar att stanna till på söndag. I morgon ska vi åka cable car över havet till en ö tre km bort och gå på tivoli och äventyrsbad med alla möjliga sorters vattenkaruseller. Ska bli kul. Och behövligt, efter att ha mest sovt i några dagar..

Fick för övrigt helkroppsmassage idag. 35 kr för en timme. Helt okej pris..

Comments (2)

  1. 02/01/2011
    Sis said...

    Haha, oh my, du ahr ju sagt att du är tjock, men det där?!

  2. 02/01/2011
    Sis said...

    Haha, oh my, du ahr ju sagt att du är tjock, men det där?! Haha..

Leave a Reply